2016. október 20., csütörtök

Motivációs beszéd 1#

Kedves Olvasom, te aki most ott ülsz és ezt a pár sort olvasod kérlek figyelj most rám. Halld meg a hangom ezen pár sorba. Ma egy különösen nehéz nap vár rád? Érzed, ahogy a saját kételyeid köréd fonódnak és behálóznak? Nem mersz szembe nézni a nap nehézségével? Káosz van a munkahelyeden? Eleged van már az egészből? Nem tudod, hogyan vészeld át az egészet?

Nem fogod átvészelni… TE le fogod győzni. Ott fogsz állni a nap végén, kiéget aggyal, fáradt karokkal és még egy értelmes mondatott se fogsz tudni elmondani… de érezni fogod a győzelem ízét. Nem túl élted a napot, legyőzted… Egy győztes vagy, egy olyan hős aki a káoszból emelkedik ki és nyomja le a nehézségeket.

Azt gondolod ez lehetetlen? Megint ott a kis hang a fejedbe, hogy úgy se fog menni? Így van, lehetetlen így az egész, a Világon minden lehetetlen… Reggel az ágyból is lehetetlen kikelni, nem igaz? Minden lehetetlen ezen a Világon… addig a pillanatig míg meg nem próbálod! Az a pillanat amikor elhatározod, hogy igen is bele teszed magad a napba, bele adsz mindent ami a véredbe pezseg, hogy nem hagyod, hogy legyőzzön a nap… ez az a pillanat amikor nyertél! Amikor igazán sikerült felülkerekedned a lehetetlenen. A hozzá állás teszi a lehetetlent lehetségessé, a bukottat hősé, a vesztest győztessé.

Tudom, hogy képes vagy bármire amit el akarsz érni… Képes voltál megálmodni a saját jövőd. Tudod milyen út vezet oda. Meg is fogod tenni ezt. Nem holnap, nem jövő héten és persze nem is majd akkor… Most fogod megtenni… most ismerd fel magadba az Erőt ás cselekedj!

Kemény lesz, nem lesz egyszerű az már biztos… de Te végig csinálod! Mert ott van benned! Ott van mélyen benned a győzni akarás! Sokan fognak utálni érte, vissza akarnak rántani majd, elvenni a kedved… azt akarják majd, hogy legyőzött maradj… de Te nem jutsz az ő sorsukra! Harcolni fogsz azért, hogy az legyél aki álmodban voltál, még ha éveken át is verték beléd, hogy bukott vagy, egy senki, egy különc… Ők utálni fognak a mosolyodért, mind le fog nézni, de tudod miért? Mert ott ahol ők elbuktak, te tovább jutottál. Gyengének fognak tartani a mosolyodért… nevetségesek, sokkal erősebb vagy bármelyiküknél, mert te egy Hős vagy…


Én hiszek benned, képes vagy elérni azt az álomképet! Az álom valóság lesz, vagy álommá válik a valóság is!