2014. április 28., hétfő

Internetes párkeresés




Nos igen elég régen jelentkeztem már itt, de nem állok le magyarázkodni :D Viszont ezt muszáj kiírnom magamból, hogy a lelki békém helyre álljon.

Elég régóta próbálkozok én a netes párkereséssel és becs szó eddig védtem ezt az egész rendszert. Viszont ma rá jöttem, hogy nem szorul a védelmemre se a társaságomra.

Szokásomhoz híven egy "rövid" összegzés. Milyen emberek is járnak ilyen oldalakra? Megfigyeltem, hogy nagyon unatkozó emberek. Mivel valamilyen furcsa oknál fogva csak nőkre kerestem rá így csak róluk tudok nyilatkozni.

Most így fejbe végig gondolva osszuk a tömeget három csoportra.

Első csoport:

Masszívan unatkozok. Na ők azok akik egyszer felregisztrálnak egy oldalra pár napig amíg érdekes utána megunja pár hét/hónap/év szünet és megint jön egy kis unalom az életébe ezért vissza tér. Velük nem érdemes foglalkozni. De szerintem ők a legértelmesebbek a három csoportból és lelkileg a legegészségesebbek. Ha lenne egy rendes hobbijuk akkor nem tévednének fel ide.

Második csoport

Na ők a nehezebbik eset és őket két alcsoportra bontanám. Ők amúgy az énkép zavarosak.

a:
           Egyébként nagyon szép és vonzó lányok/nők akik valamiért képtelenek elhinni milyen édesek is. Önbizalmuk a padlón ezért innen próbálnak kis önbizalmat gyűjteni. Ők az álom prédák. Ha egy pasi be tud cserkészni egy ilyen nőt akkor belenyúlt a tutiba, lesz egy szép de alacsony önbecsüléssel rendelkező barátnője... egészen addig amíg a csaj fel nem teszi a kérdést magába, hogy mit is keres egy ilyen vesztes mellet...

b:
         Nos a másik verzió aki azt hiszi magáról, hogy szép... Amúgy némelyik tényleg szép lenne, ha nem tenne magára annyi sminket hogy az alap szépségét egész biztosan eltakarja és ha még a smink el is kerülne a gondos szolizásnak hála, olyan természetellenes színnel rendelkeznek, hogy azt már büntetni kellene. De persze vannak az olyan ritka ronda nők is itt akik annyira szépnek gondolják magukat, hogy szinte már túl jók is ide. Minden levélre válaszolnak természetesen, de mindig búnkon és bármit megtennének, hogy a másik félt megalázzák. Kerülendő faj ez is, egy őszinte és nyílt beszélgetést kellene folytatniuk Csernussal... talán jót tenne nekik...

Harmadik csoport

És az utolsó, ők a lelkileg megrokkant szeretet éhes szerencsétlenek. Igen, egykor én is ide tartoztam ;) Szegénykéim annyira meg vannak nyomorodva a szívükben, hogy szinte bármire képesek egy csepp szeretetért. Örömmel lesznek lábtörlők, boldogan vetik oda magukat bárkinek, tesznek meg bármit csak azért, hogy végre valaki elfogadja őket. Ennek a csoportnak lenne egy üzentem: VAN KIÚT!!!!! Csak nem másba hanem magadba ;)


Na de akkor a végső összegzés:

El kell felejteni az ilyen szarságokat. Igen, sokkal könnyebb rá írni valakire és tenni a nagy arcot mint leszólítani, de ez nem az igazi... persze élőbe ott a besülés lehetősége, de akinek bejössz az úgy is megérti, hogy okkal vagy béna, aki meg nem kedvel... nos az nem is fog :P vond meg a vállad ilyenkor és igyál egy sört vagy valamit amibe van alkohol és menj tovább :) Na jó a valódi ok annak, hogy nem jelentkeztem eddig az, hogy a sok sörtől nem tudtam gépelni és mostanra tisztult ki annyira a szervezetem, hogy írni tudjak. 

Ennek a cikknek örömére törlöm magam az összes szarról :) persze csak ha eszembe jut a jelszó... igen ez egy lényegesen fontos kritérium :) Megmaradok a hagyományos módszereknél és élőbe csinálok magamból teljes idiótát :D abba már úgy is van rutinom ;)